Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu Öğretim Görevlileri YDÜ’sini “International Conference on Contemporary Women’s Studies” Konferansında Temsil Ettiler

Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu öğretim görevlilerinden Dr. Fatma Köprülü, Uzm. Seda Çakmak ve Uzm. Arhun Ersoy geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirilen “International Conference on Contemporary Women’s Studies” adlı Konferansta yer alarak makalelerini sundular. Bu çalışmalarında araştırmacılar kadın yöneticilerin dil öğretiminde teknolojinin kullanımına yönelik görüşlerini vurgulamışlardır. Bunun yanısıra teknolojinin müfredata entegre edilerek sınıf içerisinde ders kitabı ile eş zamanlı  olarak mobil cihazların kullanılması hem öğrencinin hem de eğitim verenin motivasyonunu artırdığını ve dil öğretimine katkı sağladığını belirtmişlerdir.

Araştırmacılar bilimsel yayınlar gerçekleştirerek eğitim alanına katkılarını uluslararası konferansta sunma imkanı buldular.