YDÜ İngilizce Hazırlık Okulu Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri “Mutlu et Mutlu Ol” Sloganından Yola Çıkarak Lapta Huzurevi’ni Ziyaret Etti

YDÜ İngilizce Hazırlık Okulun’dan verilen bilgiye göre, öğretim görevlilerinin öğrencilerine verdikleri mesajlarında yaşlılara sahip çıkmanın yalnızca devletin görevi olmadığını bunun bir sosyal sorumluluk görevi olduğunu ve herkese bu konuda görev düştüğünü dile getirdiler.
YDÜ İngilizce Hazırlık Okulu sosyal sorumluluk koordinatörlüğü tarafından İngilizce Hazırlık Okulu öğretim görevlileri ve öğrencileri adına bağış yaparken Lapta Huzur Evi’nin ihtiyaç listesini dikkate aldıklarını ve yardımlarının bu doğrultuda yapıldığını belirttiler. Bunun yanında, öğrenciler yaşlıların ellerini öperek onlara karanfil ve yazmış oldukları mektupları vererek, duygusal anlar yaşadılar.
Yapılan bu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İngilizce Hazırlık Okulu öğretim görevlileri ve öğrencileri, Huzur Evin’de yaşayan büyüklerinin sevgi, ilgi, anlayış ve hatırlanmak dışında başka bir beklentilerinin olmadığını ifade ettiler.