Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu “Yaşadığın Ülkeyi Tanı” Gazimağusa Gezisi

Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında 2018 – 2019 öğretim yılı içerisinde öğrencilerimiz, öğretim görevlimiz Pembe KURTDERELİ BİLGİÇ önderliğinde “yaşadığımız yeri tanımak ve tanıtmak” amacıyla Gazi Mağusa bölgesine gezi düzenlendi.Bu gezi çerçevesinde sırasıyla St. Barnabas İkon ve Arkeoloji müzesi , Murat Ağa ve Sandallar Katliam Çukuru , Atlılar Köyü Şehitliği, Salamis Harabeleri, Othello Kalesi, Lala Mustafa Paşa Cami ve Namık Kemal Zindanı ziyaret edilmiş, öğrencilerimizle güzel bir gün geçirilmiştir.
Adamıza yeni gelen birçok Türk ve yabancı öğrencimiz bu gezi de adamızı tanıma ve tarihimize dair bilgi alma fırsatı bulmuştur. Öğrencilerimiz Yakın Doğu Üniversitesine sağladığı bu gezi imkanından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.