Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu “Yaşadığın Ülkeyi Tanı” Güzelyurt Gezisi

Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında 2018 – 2019 öğretim yılı içerisinde öğrencilerimiz , öğretim görevlimiz Pembe KURTDERELİ BİLGİÇ önderliğinde “yaşadığımız yeri tanımak ve tanıtmak” amacıyla Lefke ve Güzelyurt bölgelerine gezi düzenlendi.Bu gezi çerçevesinde sırasıyla Güzelyurt Arkeoloji ve Doğa Müzesi,St. Mamas Kilisesi, Soli Harabeleri,Cengiz Topel Anıtı ve Mavi Köşk (Çamlıbel ) ziyaret edilmiş, öğrencilerimizle güzel bir gün geçirilmiştir.

Adamıza yeni gelen birçok Türk ve yabancı öğrencimiz bu gezi de adamızı tanıma ve tarihimize dair bilgi alma fırsatı bulmuştur. Öğrencilerimiz Yakın Doğu Üniversitesin’e sağladığı bu gezi imkanından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.